Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
JÚLIUS, 2008
02.07.2008 (szerda)

Hazajöttünk a kórházból. Nagy készülődés előzte meg ezt a nevezetes eseményt. Az egész család vikszolta a lakást a tiszteletemre. Nagyapa még le is esett a lépcsoről nagy igyekezetében. Ezt apa megörökítette, itt megnézheted. Összesen 11 napot voltunk bent, ez kicsit több, mint egy átlagos esetben, de senki se feledje, hogy én nem vagyok egy átlagos baba :-)

Jó hír viszont, hogy utolsó nap levették a gipszet a jobb lábamról és, hogy a doki bácsi szerint rendben vannak a dolgok a törött lábam körül. Immár csak a karomon van gipsz, de ez egész tűrhető :-)
14.07.2008 (hétfo)

Na sziasztok...újból jelentkezem. Mégpedig egy nevezetes eseménnyel: ma anya levágta a körmeimet a kezeimről. Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy mostanában minden délelőtt sok dolgom akad és egyáltalán nincs időm aludni. Többek között sokat kell nézelődnöm, rugdalóznom, hadonásznom és grimaszkodni is szoktam.
16.07.2008 (szerda)

Hurrá, locsizhatunk, ugyanis levették a gipszet a karomról is. Alig bírtam kivárni, de végre elérkezett. Rájöttem még arra is, hogy milyen csudajó dolog az apa hasán relaxálni, sokszor még bele is alszom. Ja, és még valami: azt még tudni kell rólam, hogy amikor felébredek azonnal elkezdek ordítani torkomszakadtából, mert olyankor nagyon éhes vagyok.
21.07.2008 (hétfő)

Úgy tűnik, hogy az élet mégsem olyan egyszerű számomra. A tegnap anya észrevette, hogy nem mozgatom a bal lábam, estére megduzzadt a lábfejem is. Újból nagyon elszomorodtak mindketten, pedig én nem is sírtam, csak egy ici-picit. Ma voltunk a csontdoki bácsinál (dr. Gaál László), aki megvizsgált és sajnos megerősítette azt, amitől anyáék féltek: egy újabb combcsont törésem van. Kaptam egy újabb gipszsínt (lásd alább)... szám szerint a harmadikat. De azért nem csüggedtünk el olyan nagyon, és délután már tettünk is egy sétát.
Harmadik törésem

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

22.07.2008 (kedd)

Helló világ! Ma betöltöttem az elso hónapot. Kezd gyűlni a régiségem. Az alábbi kép éppen ezen a napon készült.
1 hónaposan

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

27.07.2008 (vasárnap)

Egy nagyon jó hét után (a hétfői napot leszámítva) betöltöttem az 5-ik hetemet. Mára már a következő dolgokat tudhatom magam mögött:
  • leszáradt a köldököm
  • kezd hullni a hajam - anya sok hajszálat talál a sapkámban
  • már kétszer is le kellett vágni a körmöm
  • 3 hetes koromtól már járok Istentiszteletre
  • 1 hónaposan már nagyokat nyújtózkodok