Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
NOVEMBER, 2008
01.11.2008 (szombat)

Ma kimentünk a temetőbe, meglátogattuk nagyapa síremlékét és gyertyát is gyújtottunk. Ez is egyike azoknak a dolgoknak, amiket nem értek még (mint még például a névnap), de előbb-utóbb csak belejövök, remélem.
A nap sütött hétágra, de nekem ennek ellenére is nyűgös volt a hangulatom, ezért anya úgy látta jónak, ha nem időzünk túl sokat. Kb. 20 perc után hazamentünk. De azért sokszor vagyok remek hangulatban is, amint ezt film ez a rövidke film (29 mp, 1.1 MB) is bizonyítja.
20.11.2008 (csütörtök)

Ma történt meg először, hogy a lila zörgőmet felvettem magam mellől, rázogattam egy darabig majd elengedtem. Mindezt segítség nélkül, teljesen önállóan.

Ilyen ügyes vagyok én már, bizony...
22.11.2008 (szerda)

Kerek-perec 5 hónapos vagyok ma. :-)

Az alábbi dolgok a fontosabb tudnivalók rólam:
  • továbbra is jókedvre derít a tükör előtti bohóckodás
  • estére általában kifáradok és nyűgös leszek - ilyenkor szokott közbelépni apa és elkezd ringatni, ami megnyugtat és sokszor még mosolyra is fakaszt :-)
  • a hasam még mindig sokat görcsöl, de mintha kicsit jobb lenne a helyzet, mint ezelőtt egy hónappal
  • ruha nélkűl már próbálkozok oldalrafordulni
  • a játékokat már egyedül adom-veszem egyik kezemből a másikba
  • a súlyom mára eléri a 5095 g -ot

5 honaposan 5 honaposan

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

30.11.2008 (vasárnap)

Pörgős egy nap ez a mai: alig ébredtem fel, máris úton voltunk a szentegyházi nagyanya és nagyapa szülinapi bulijára. Ott volt Eszter unokatestvérem is, mi ketten csak ettünk, böfiztünk meg aludtunk, az anyukák nagy örömére.

Este látogatóim jöttek, nevezetesen a Mátéffy család, azaz Marika és Győző. Nekem hoztak egy szuper játékot, anyának virágot, apának pedig egy üveg bort ;-)

Mateffiek Mateffiek Mateffiek

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.