Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
OKTÓBER, 2008
05.10.2008 (vasárnap)

Eljött az ősz, most már végérvényesen. Hiába sajog a szívem a napsütés, a hosszu séták, a ruhátlanság után, sajnos ennek már vége lett. Anya mind mondogatja, hogy majd jövőben újból lesz nyár, de én nem igazán értem, hogy mi az a jövő. Igazán tudhatná, hogy az én életem az itt és most jegyében zajlik, még kicsi vagyok és képtelen számításba venni a jövot.

Na, de ettől eltekintve, gyönyörű helyre születtem, úgy érzem. Nézzétek milyen szép nálunk az ősz.

Csíki havasok Csíki havasok Csíki havasok Csíki havasok

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

10.10.2008 (péntek)

Ma vendégeim voltak, meglátogatott a Petres család, azaz Gabriella és Lórika. Mindketten apa gyerekkori pajtásai. Sajnos fénykép nem készült ez alkalommal :-(
22.10.2008 (szerda)

Egy újabb évforduló: ma lettem 4 hónapos. Az utóbbi időben megtanultam pár új dolgot, mint:
  • segítség nelkül megtartom a fejem, igaz nem bírom még sokáig, de olyankor pihenek kicsit anya/apa vállán
  • rengeteget mondikálok, be nem áll a szám. film Itt letölthetsz egy rövidke filmet (37 másodperc, 2 379 KB), amin éppen nagyon dumás hangulatban vagyok.
  • már felismerem anyát vagy apát messziről is (például, ha a szoba másik sarkában áll, akkor is észreveszem és egy mosollyal jelzem neki ezt)
  • remek lesz a hangulatom, ha a tűkör előtt bohóckodunk; itt jegyzem meg, hogy értem és határozottan reagálok, ha játszanak velem - ilyenkor még jobban csillog a szemem és hangosan kacagok :-)
  • nem szeretem a babakocsit - anya amíg rá nem jött erre, sokszor megjárta. Elindult velem sétálni, persze babakocsival, amit én tűrtem is egy ideig, majd rázendítettem és addig sírtam, amíg ki nem vett és a karjaiban nem vitt tovább
  • sajnos az is tény, hogy nincs valami nagy étvágyam, pedig lenne amit enni bőven...
  • és még egy kellemetlen dolog: sokat görcsöl a hasam, sokszor emiatt marad félbe a szopizás
24.10.2008 (péntek)

Megkaptam a 4 hónapos korban járó védőoltást: egy újabb DTPa-VPI-t, ami diftéria, tetánusz, szamárköhögés és gyermekbénulás ellen véd. Ezt a második oltást már nagyfiúsan viseltem, azaz meg se' parittyáztam. Remélem értitek, hogy mit akarok mondani ;-)

Látogatóim is voltak ma: Mesi és Lóri, a szomszédból.
Pecek és Mesi Pecek és Mesi

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

29.10.2008 (szerda)

Újabb hét, újabb látogatók: Brigitta és Vali, valamint a kislányuk Beatrice. Brigitta anya barátnője, Vali pedig Brigitta férje - Korondon élnek. Sajnos csak kevés időt töltöttek nálunk.