Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
SZEPTEMBER, 2008
01.09.2008 (hétfő)

Ne haragudjatok, hogy rég nem jelentkeztem, de apa más dolgokkal volt elfoglalva. Az oldalamat ugyan technikailag továbbfejlesztette, de a naplót is frissíteni nem maradt ideje.

Kezdetnek sajnos egy rossz hírrel kell szolgálnom: megbizonyosodott, hogy heresérvem van. Sajnos ez nem köldöksérv, ami magától elmúlhat, és valószínű, hogy csak sebészeti úton korrigálható. Ez az üvegcsontúság egyik "mellékterméke", a kötőszövetek gyengeségéből adódik. Nem vagyunk feldobott hangulatban, sem én, sem anyáék. :-(
13.09.2008 (szombat)

Ma egy újabb családtagommal ismerkedtem meg, nevezetesen anya legidősebb húgával, Edithel, valamint Péterrel, aki Edith barátja. Mindeketten nagyon kedves emberek. Hoztak nekem egy szuper babakocsit, egyenesen Pestről. Persze képek is készültek ez alkalommal (is).

Editek Editek

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

14.09.2008 (vasárnap)

Ma tettünk egy kirándulást, olyan igazit, az erdőben. Anya és apa gyujtött mogyorót, én pedig egy igazi tölgyfa alatt pihentem egy kicsit. Jó móka volt, de a végére meguntam és hazamentünk.

Kirandulunk Kirandulunk Kirandulunk

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

15.09.2008 (hétfő)

Ultrahang vizsgálaton voltam Dr. Muresan Alexandru gyerekorvosnál. Sajnos az eredmény lehangoló: kétoldali csípőízület rendellenességet állapítottak meg (displasiae coxae). Anya azt mondja, hogy muszáj kivizsgáljon más orvos is, ezért megyünk Vásárhelyre, dr. László Ilona ortopéd szakorvoshoz. Újabb orvos, újabb vizsgálat. Azt sem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
19.09.2008 (péntek)

Apa húgának a családja, Csilla, Frigyes és a két kicsi unokatesóm, Csenge és Kende látogattak meg. Ok július 12-én születtek, tehát kisebbek kb. 3 héttel, mint én. Nagyon jó kisbabás hangulat volt aznap este.

Csillaek Csillaek

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.


Mára még van egy említésre méltó esemény: felfedeztem az öklöm. Mondhatom jó móka, szemem elé tartom és nézegetem, ez jelenleg a legfontosabb játékom.

Az oklom Az oklom Az oklom

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

20.09.2008 (szombat)

Úgy tűnik, hogy még mindig sok ember kíváncsi rám. Ma újabb látogatóim voltak: Áron és szülei, Erika és Levi, Vásárhelyről. Áron nagyon elragadó kis srác, érthetően és szépen "babának" szólított több alkalommal is. Sajnos én csak visszagügyögni tudtam, a beszéd még nem igazán megy nekem.

Kovacsek Kovacsek Kovacsek Kovacsek

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

21.09.2008 (vasárnap)

Na helló mindenkinek! Ma van a névnapom, a leges-legelső. Nem igazán értem, hogy mi is ez az egész, de majd csak belejövök. Anya mondta, amíg engem fűrdetett, hogy sokan köszöntöttek :-)
22.09.2008 (hétfo)

Sokszor hallottam az utóbbi időben olyasmiket, hogy "de gyorsan telik az idő", meg, hogy "úgy repülnek a hetek". Lehet benne némi igazság azt hiszem, hiszen a mai napon betöltöttem a harmadik hónapot.
Király dolog, nem? :-)
24.09.2008 (szerda)

Jajjj, nagyon jó híreim vannak: nincs csípőficamom :-) , s a szívemmel is minden ok. Tegnap Vásárhelyen jártunk dr. László Ilona ortopéd szakorvosnál, aki a vizsgálatok után határozottan állította, hogy nincs semmi gond a csípőízületemmel, viszont azt tanácsolta anyának, hogy föltétlen vigyen el egy szívorvoshoz.

Hideg zuhanyként ért a hír, eddig ugyanis a szívem még mindig rendben találtatott. Aztán megnyugodtunk miután a doki néni, dr. Carmen Suteu, "megultrahangozta" a szívemet. Ugyan kiderült, hogy van egy 3,5 mm-es lyuk a szívpitvarok között, de ez nem jelent gondot, mert állítólag kinövöm. Hat hónap múlva megyünk újból, felülvizsgálatra.

Szóval csupa jó hírek Vásárhelyről :-)
26.09.2008 (péntek)

Ma egy újabb ultrahang vizsgálatom volt. Anya és apa nem mertek hinni a vásárhelyi szívvizsgálat eredményének és elvittek Lajos Sarolta dokinénihez is, aki gyerekorvos és nagyon kedves volt hozzám. Ennek a vizsgálatnak is ugyanaz az eredménye: nincs semmilyen probléma a szívemmel. Nagyon örült mindenki a hírnek :-)