Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Április, 2009
09.04.2009 (csütörtök)

Megismertem Molnár Boglárt, aki Csilla és Zoltán újdonsült kislánya, és nem utolsó sorban Alpár húga.

A mai nappal lejárt a három hét az utolsó törésem óta, így hát elmentünk, hogy megszabaduljak a gipsztől. Azt hiszem, hogy mondani is fölösleges, hogy milyen szuper dolog újra a gipsz nélküli élet, újból tudunk fürdeni, öltözködni is könnyebb lett, nem is beszélve a forgolódásról. Szóval rózsaszinűbb lett a világ újra.

Boglárral Gipsz nélkül

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

10.04.2009 (péntek)

Megtört a jég, ami a beszédem fejlődését illeti: ma először kimondtam azt a bűvös szót, hogy "tá-tá". Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy hatása lesz eme tettemnek, ugyanis azt vettem észre, mintha apa és anya meghatódtak picit. :-)

Fejecském körfogata 44,5 cm.
12.04.2009 (vasárnap)

A húsvéti ünnepek alkalmából hazalátogatott a Balika család. Minket is meglátogattak, az alábbi képek ez alkalommal készültek.
Karolaval Az anyukakkal Karola zongorazik

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

15.04.2009 (szerda)

Kibújt az 5-ik fogacskám...
16.04.2009 (csütörtök)

Apát elég gyakran hívja a munkája Bukarestbe. A héten is ott járt és hozott nekem egy cuccos járókat és egy etetőszéket. A járókát ma ki is próbáltam, ezt az eseményt örökíti meg film ez a filmecske (1 perc 25 mp, 7.12 MB)
17.04.2009 (péntek)

Ma kipróbáltuk anyával az etetőszéket. Kicsit ugyan dülöngéltem, de azért első próbálkozásnak remek volt. Alább megnézheted mit remekeltem.
Etetőszékben

Klikkelj a képre, hogy nagyban láthasd.

19.04.2009 (vasárnap)

Esztert megkeresztelték a mai napon. Immáron csak én maradtam "pogány" a családból. Azt mondják, hogy én is sorra kerülök hamarosan... még jó... mert elkezdtem kicsit aggódni.

Keresztelő1 Keresztelő2 Keresztelő3 Keresztelő4

Klikkelj a képre, hogy nagyban láthasd.

22.04.2009 (szerda)   torta

Egy újabb ún. miniszülinap - ma vagyok 10 hónapos. Ez egy szép kerek szám és én már szinte azt hittem, hogy 1 éves vagyok, de mint kiderült még várnom kell két hónapot addig. Akkor ez most két nap, vagy több... netán kevesebb??? Értitek ti ezt?

26.04.2009 (vasárnap)

Bizonyos dolgok jókedvre derítenek és nagyokat tudok nevetni. Általában az új felfedezéseim töltenek el nagy adag derűvel, de nemcsak. Csak pár példát említenék:
  • pár szem paszuly és egy kiüresedett vitaminos doboz - és persze anya - nekem már elég a felhőtlen boldogsághoz. Ha nem hiszed, akkor filmgyőződj meg a saját szemeiddel itt (49 mp, 4.28 MB)
  • mókásan zörög az A4-es papírlap; ez is filmsok vidám percet okozott már (47 mp, 6.63 MB)
  • ugyancsak nagyokat nevettem, amikor rájöttem arra, hogy gurul a labda; lehet, hogy ezen most mosolyogsz egyet, de tudnod kell, hogy nekem kerek-perec fél nap kellett, amíg beteltem ezzel a dologgal
29.04.2009 (szerda)

Fejecském körfogata 45 cm.