Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Június, 2009
06.06.2009 (szombat)

Jelentős nap a mai, ugyanis ma volt a keresztelőm! A csíksomlyói kegytemplomban történt a dolog és Anaklét atya (aki ferencrendi szerzetes) töltötte a fejemre a szentelt vizet. Keresztszüleim: Kuna Csilla és Kurkó Csaba valamint Lázár Melinda és Mărgulescu Cotiso. A keresztelés után bulit tartottunk, amire hivatalos volt a szűkebb családi kör apraja-nagyja.

Nagy csalad Csaladom Keresztszulokkel

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

További képeket ide klikkleve láthasz.

Az is bizonyossá vált, hogy nem leszek vegetariánus. Részletek az alábbi kisfilmen láthatók.

Film lejátszása
11.06.2009 (csütörtök)

Jelentem: mászok a kezeimen! Két kezemre támaszkodva körbe forgok és el tudom érni a közelemben lévő játékaimat önálló módon. Nagyon élvezem.

torta torta torta 22.06.2009 (hétfő) torta torta torta

Végre eljött az igazi szülinapom. Betöltöttem a legeslegelső évet. Nagy ünnep volt ez a családnak. Részleteket itt találhatsz.

25.06.2009 (csütörtök)

Ma újból méretkeztem és a súlyom 6295 g. Kicsit lassan, de biztosan növekszem.

26.06.2009 (péntek)

Egyre többet próbálkozom a mászással, egyre nagyobb sikerrel. Ma már nem gond elmászni és megszerezni egy kedvenc játékot. Persze ennek sokszor ára is van, így szereztem be például az első kék foltomat. Anya csak annyit vett észre, hogy egyszerűen csak ott van. Utólag pedig már nem ijedt meg nagyon, remélem...

Megríkatott az 1 éves oltás (DTP-VPi), de csak addig sírtam, amíg bent voltunk a rendelőben. Amint kijöttünk, már egyből sokkal jobb lett a kedvem.