Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Július, 2009
13.09.2009 (vasárnap)

Szeptember elejét legszivesebben elfelejteném. Három alkalommal cseréltük le a gipszet: hétfőn, csütörtökön és ma, vasárnap, mert sajnos nagyon hamar beázik és kipirosodik-kisebesedik a bőröm a kötés alatt. Mindhárom alkalommal nagyon fájt és ezért sokat sírtam. Szerencsére anya megtanulta a kötözés csínját-bínját, így nem vittek az ortopédiára, hanem itthon oldottuk meg. Így picivel azért jobb volt...

18.09.2009 (péntek)

Hurrá-hurrá: lekerült a gipszem, nincs többé. Az éjszaka viszont nehezen telt, mert sokat fájt a lábam, amikor mozgolódtam álmomban.

19.09.2009 (szombat)

Mára már enyhült a fájdalom a lábamban, könnyebb volt ez a mai nap.

22.09.2009 (kedd)

Útlevelem lesz! Ma voltunk az útlevél osztályon, leadtuk a kérést meg a szükséges iratokat és sikerült elkészíteni a fényképet is. Persze, ez nem ment olyan könnyen, mert nem értettem, hogy mit is akar a fényképész néni, és miért kell nekem mozdulatlanul a fényképezőgép lencséjébe nézni, de végül aztán csak sikerült.

Megtettük a törés utáni első sétát babakocsival. Ugyanis amikor gipszben van a lábam arra az időre a séták kimaradnak sajnos. Anya szokott ölben kicsit kivinni a levegőre, amíg bírja a dereka, mert a gipszem is elég nehéz...

27.09.2009 (vasárnap)

Azt mondja anya, hogy ma álmomban mondikáltam... :-)

28.09.2009 (hétfő)

Kezd visszatérni az erő a frissen gyógyult lábamba: ma már mozgatni is bírtam egy kicsit.

03.10.2009 (szombat)

Ma Krisztina (anya unokatestvére) és Árpi esküvőjére voltunk hivatalosak. Jó volt a buli, csak én hamar elálmosodtam, ezért mi korábban hazamentünk.

Kriszti esküvője 1Kriszti esküvője 2


23.10.2009 (péntek)

Ma sírtam egy sort, de csak rövid sort, ha lehet ezt így mondani. ROR oltást kaptam, ami kanyaró, mumpsz és rózsahimlő ellen alakít ki védelmet. Csak addig sírtam, amíg kijöttünk a doki nénitől, utána már nem értem rá, olyan sok volt a néznivaló.

November

Imádom az ajtókat, kivétel nélkül mindeniket, legyen az szekrény ajtó, a mikróhullámú sütő ajtója, a fürdőszoba ajtó stb., amint az alábbi képek is igazolják.

Imádom az ajtokat Imádom az ajtokat Imádom az ajtokat
Imádom az ajtokat Imádom az ajtokat Imádom az ajtokat


Arra jöttünk rá, hogy nagyon jól érzem magam apa ölében ücsörögve. Ilyenkor legtöbbször játszom a játékaimmal, de ha éppen nem, akkor is szeretem.

Apánál