Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Április, 2013

Április 20-21. - Kolozsváron jártunk

Kolozsváron jártunk, meglátogattuk az unokatestvéreimet, Esztert és Rékát. Gyönyörű volt az idő, tombolt a tavasz. Szombaton mentünk, vasárnap jöttünk. Hazafele megálltunk a hármasfalui kertészetnél, ahol nagy örömömre rengeteg virág volt. Ott addig sürögtem-forogtam, dumáltam s minden, amíg egyszer csak az egyik kedves néni megengedte nekem, hogy öntözzem a virágokat. Nagyon élvezetes dolog virágot öntözni.

Kolozsvar Kolozsvar Kolozsvar
Kolozsvar Kolozsvar

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

Alighogy hazaértünk Csíkszeredába, máris kezdődött a csobotfalvi fiatalok által, nekem szervezett jótékonysági színdarabos előadás (Tamási Áron - Hullámzó vőlegény). Az alábbi képek ott készültek. Ezúton is köszi-köszi-köszi!

Tamasieloadas Tamasieloadas Tamasieloadas
Tamasieloadas Tamasieloadas Tamasieloadas

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

Április 27. - Újabb film készült rólam

Nálunk járt Edith, Ádám és Józsi és filmet készítettek rólam. A kanadai kalandjaimról kérdezgettek, én meg mindent elmeséltem. Ez a szombat egy tökéletes nap volt nekem - csupa kábel, csupa "puskamikrofon", énekszó, vidámság, mászkálás a játszótéren, fagyizás stb. Bárcsak az egész hét csupa szombat lenne. És ilyen szombat.

A film amit készítettek megnézhető ide klikkelve (a 42-ik perctől). Ez a film folytatása a két évvel ezelőtt készült filmnek, amit itt megnézhetsz.

TVR TVR TVR
TVR TVR TVR TVR

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.