Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Május, 2013

Május 2. - Kaland a fogorvosi rendelőben

Én sem úsztam meg azt az élményt, ami egy fogorvosi rendelőben érheti az embert. Tudni kell rólam, hogy nekem nem jutott fogzománc a fogaimra, mint minden rendes embernek. Egyszerűen nincs zománc és kész, ez a betegségemmel együtt jár és emiatt sokkal veszélyeztetettebbek a fogaim. Más szavakkal, sokszor kell majd látogatnom a fogorvost.

Abban bízom, hogy minden alkalommal ilyen pozitív élménnyel maradok majd, mint az alábbi kisfilmen látható.

Képek is készültek ez alkalommal, íme néhány ízelítőül:

Fogorvos Fogorvos Fogorvos

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

Május 5. - Kókusz kutyát sétáltatom

Végérvényesen megérkezett a várva-várt tavasz, hétágra süt a nap, mident belep a virágpor és átlalában véve remek az időjárás. Kicsalogatta otthonukból az embereket a napsugár, sétálnak a tereken és mindenki élvezi a napsütést, így hát én is. Lásd a kisfilmet (kíváncsi vagyok, hogy észreveszitek-e, hogy milyen ügyesen tudok már járni).

Május 26. - Ma igazi rendőrautót és rendőrbácsit láttam

Képzeljétek, ma délben útban mamáékhoz (Szentegyháza) megállítottak a rendőrök. Így esett meg, hogy láthattam élőben rendőrautót és rendőr bácsit is.

Imádok száguldani az autóval és mindig kell bíztatnom apát, hogy gyorsabban hajtson. Képzelhetitek, hogy megörültem amikor közölték, hogy a sebességünk 98 km/óra. Hiszen ez már szinte 100! Nem értem, hogy apa miért nem örült ennek, olyansmit morgott, hogy 60-as korlátozás volt... ti értitek, hogy ez mit jelent?

Májusi hónap eredménye: megtanultam járni!

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy megtanultam járni. Ma már csak ritkán és kivételes alkalmakkor mászok, leginkább járok a két lábamon. Kicsit ugyan inogósan, instabilan, de járok! És ennek mindenki nagyon örül és én nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített nekem ebben.

Készülőben van egy ortézis, ami majd megerősíti a bokáimat. Most járás közben mindkét lábfejem befele fordul, talán ez is az oka, hogy nem stabil a járásom. Majd segíteni fog az ortézis ebben. Szerintem akkor majd szaladni is fogok tudni. Már alig várom, hogy elkészüljön.

Majus Majus Majus

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.