Menu
      Ez a film rólam készült! Klikkelj ide      
picibaba.hu vonalzó
Március, 2013

Március - lábadozok, gyógyúlgatok, szokom az itthoni világot

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen sok időre lesz szükség megszokni az itthoni világot. A lábaim szerencsére rendben vannak, a rúdjaim nagyon jók, nem fáj semmim sem. Még nem járok a két lábamon, szoknom kell, hogy a lábaim egyenesek.

Az idő hideg és télies, tavasznak nyoma sincs. Titokban abban reménykedtünk, hogy mire hazaérkezünk Kanadából, itthon már tavasz lesz. De nem így lett, sőt, olyan sok hó hullt, hogy muszáj volt hókotró géppel kihordani az udvarról a sok havat.

Március 21 - 6 hetes röntgen felvételek

Éppen ma 6 hete, hogy levették a gipszet a műtét után. Elmentünk ellenőrző felvételeket készítetni, amik alapján kiderült, hogy nincs még teljesen megforrva egyik combcsontom sem. Várnunk kell még az infúziós kezelés folytatásával. Újabb 6 hét múlva megismételjük az RTG-t.

Március 31 - Húsvét

Képzeljétek, idén is járt nálam a nyuszi. Szerencsére nem rejtette el a színes tojásokat a kertbe, mert nem tudtam volna megkeresni. Annyira még nem tudok menni, de azért már ügyesen próbálkozom, ez az egybehangzó vélemény.

Húsvét

Klikkelj a képekre, hogy nagyban láthasd.

Másnap elmentünk apával locsolni. Ezt az eseményt már nagyon vártam és készültem is egy locsoló verssel, ami idén így hangzott:

Erre szaladt nyuszi anyó
épp az előbb titokban.
Elmesélte, hogy e házban
piros tojás mily sok van.
Azt is mondta, hogy a virág
csak úgy szép, ha locsolják.
Eljöttem hát meglocsolni
a ház apraját s nagyját.
Legyen e házban békesség, szeretet.
Kívánok mindnyájuknak szép húsvéti ünnepeket!

Megöntöztem minden kis barátnőmet, hogy jövőre is ugyanolyan szépek és üdék legyenek, mint amilyenek eddig voltak.